logo-vr-group-white-small.png

Kehärata uudistaa junaliikennettä

Kehäradan liikenne alkaa 1. heinäkuuta. Kehärata yhdistää valmistuttuaan toisiinsa kaukojuna- ja lentoliikenteen ja tuo sujuvan yhteyden Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaikkialta Suomesta. Tikkurilan asemalla on sujuva vaihtoyhteys kaukojunista lentoasemalle vievään junaan. Kehäradan junat liikennöivät suosituimpina matka-aikoina Helsingin päärautatieasemalta noin kymmenen minuutin vuorovälillä.

Lue lisää

HSL ja VR allekirjoittivat lähijunaliikennöinnin aiesopimuksen

HSL ja VR allekirjoittivat toukokuussa lähijunaliikennöinnin aiesopimuksen. Varsinainen suorahankintasopimus on tarkoitus allekirjoittaa keväällä 2016. Aiesopimus on VR:lle tärkeä, sillä se turvaa työrauhan VR:n lähiliikenteessä vuoteen 2021 asti.

Lue lisää

VR Groupin uusien sähkövetureiden valmistus Saksassa on alkanut

Ensimmäinen VR Groupin käyttöön tuleva uusi sähköveturi rakentuu parhaillaan Siemensin Münchenin-tehtaalla. VR Group on tilannut Siemensiltä kaikkiaan 80 uutta sähköveturia. Hankinnan arvo on yli 300 miljoonaa euroa. Siemensin Vectron-veturi kulkee testeissä Suomessa keväällä ja kesällä 2015.

Katso video Vectron-veturin matkasta Suomeen

Tutustu tarkemmin uuden sähköveturin ominaisuuksiin

Junablogissa: "Korjausvelan kimppuun"

"Koko liikennesektori elää tällä hetkellä keskellä jatkuvasti kiristyvää kilpailua. Liikennealan toimijoihin kohdistuu valtavia odotuksia ja paineita monelta suunnalta. Joudumme VR:llä miettimään monta asiaa uusiksi."

Lue yhteiskuntasuhdepäällikkö Nina Routti-Hietalan koko postaus Junablogista. 

© VR-Yhtymä Oy 2015 Ota yhteyttä | Poistu postituslistalta | vrgroup.fi
Osoitelähde: VR Groupin sidosryhmärekisteri