Haemme junahenkilökuntaa: Asiakaspalvelua maisemakonttorissa!

Haemme innostuneita tulevia lähiliikennekonduktöörejä 31.7. ja 28.8 alkavalle neljän viikon mittaiselle kurssille.

Tiesitkö, että Helsingin päärautatieasemalla liikkuu noin 800 lähijunaa päivittäin? Tule mukaan joukkoomme, haemme innostuneita lähiliikennekonduktöörejä 31.7. ja 28.8 alkavalle neljän viikon mittaiselle kurssille!

Konduktöörit ovat meille suomalaisille tuttuja ja turvallisia matkanteon mahdollistajia, ja myös siksi haluamme, että asiakkailla on yhä useammin mahdollisuus kohdata heidät. Meidän lähiliikennekonduktöörimme työskentelevät kesästä alkaen asiakaspalvelutehtävissä junissa ja laiturialueilla pareittain, huolehtien asiakkaiden neuvomisesta ja opastamisesta, matkustajien turvallisuudesta sekä matkustusoikeuden varmistamisesta. He palvelevat työvuoron aikana useassa eri junassa, junasta toiseen kiertäen, aina uuden lähiliikennealueen rajoille, Tampereelle, asti.

Lähiliikenteen veturinkuljettajat ja konduktöörit työskentelevät yhdessä häiriöttömän matkan eteen ja toimivat tiiviissä yhteistyössä myös muiden henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä, palkitsevaa ja vastuullista. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kokea uudenlainen VR!

Hyppää mukaan liikkuvan asiakaspalvelun aitiopaikalle!

Lue lisää tehtävästä ja hae >>

Kurkkaa, mistä palasista koostuu Euroopan paras lähijuna