Oletko kovakuntoinen joukkuepelaaja?

Haemme tulevia ratapihatehtävien moniosaajia tammikuussa 2018 alkavaan koulutukseen. Hae 15.10.2017 mennessä.

Etsimme tulevia ratapihojen moniosaajia seuraaville paikkakunnille:

Hae koulutukseen paikkakuntakohtaisella hakemuksella!

Ratapihatehtäviin kuuluvat rautatiekuljetusten jakelu- ja keräily- sekä junanmuodostustehtävät. Työ tehdään pääosin radio-ohjattavilla vetureilla. Lisäksi oleellinen osa työtä on saapuvien ja lähtevien junien tekninen tarkastaminen sekä vaunujen vienti ja nouto muun muassa satamien ja tehtaiden alueilta. Työhön voi sisältyä myös muuta ratapihalla tehtävää liikenneturvallisuustyötä. Työ on vastuullista ja tarkkuutta vaativaa epäsäännöllistä jakso-/vuorotyötä.

Koulutus alkaa tammikuussa 2018 Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:ssä (KRAO) ja kestää noin viisi kuukautta. Koulutuksen teoriaosuudet (noin kuusi viikkoa) järjestetään KRAO:n toimesta Kouvolassa. Työnopastusosuudet järjestetään joko rekrytointivaiheessa kerrotulla paikkakunnalla tai tulevalla työskentelypaikkakunnalla. Koulutuksesta valmistutaan ratapihatyöntekijäksi ja koulutus antaa pätevyyden radio-ohjauskuljettajan tehtävään. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Lue tarkemmin tehtävän edellytyksistä ja terveydentilavaatimuksista Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sivuilta 

VR Transpointin tavoitteena on tarjota työsopimus valmistumisen jälkeen. Työsopimuksen voimaantulon ajankohta tarkentuu koulutuksen aikana. Kurssin suorittaneille viranomainen myöntää lupakirjan, jonka kustannuksista opiskelija vastaa itse.

Katso lisätietoa VR Transpointista ja VR Groupista työnantajana.